Partnereink

Az alábbi felsorolt cégek, egyesületek és magánszemélyek valamilyen formában támogatják a MicroCoin-t, vagy elfogadják azt támogatásként, fizetőeszközként. Ha úgy gondolod, hogy itt a helyed, jelezd felénk és felveszünk a listára. 🙂

A Bajnok Palacsinta egyesület ez első MicroCoin elfogadóhely. A Bajnok Palacsinta Egyesület biztosította az első MicroCoin MeetUp helyszinét. A Bajnok Palacsinta Egyesület palacsintázójában nagyon finom és különleges palacsintákat ehetünk, méghozzá belecsütkasszás fizetéssel

A MicroByte Informatika biztosítja a MicroCoin webtárhelyét és a szolgáltatásokhoz, fejlesztéshez szükséges virtuális szervereket és cloud szolgáltatásokat

A Kriptoworld egy színvonalas, kriptovalutákkal foglalkozó magyar híroldal. Az elsők között alkalmazzák a megér egy MicroCoin-t gombot a weboldalukon és a MicroCoin alapú jutalmazási rendszert a fórumon.

A Dlabs Kft. blokklánc fejlesztéssel és blokklánc alapú szolgáltatásokkal foglalkozik. Csapatukat kiváló szakemberek alkotják. A MicroCoin-t konferenciákon való megjelenésekkel, tanácsokkal és promócióval támogatják.

A weblogin stúdió fejleszti és tartja karban a MicroCoin WebShopot (http://mcc-shop.hu). A Weblogin stúdió egyedi honlapokat és webáruházakat fejleszt, magas minőségben, megfizethető áron.

A Pro Pre Joghurt fizetőeszközként elfogadja a MicroCoin-t. Egyedi, saját fejlesztésű joghurt kultúrát kínálnak, amellyel otthon tudunk egészséges, különleges és finom joghurtokat készíteni.

A pethical.hu a MicroCoin egyik fejlesztőjének a személyes blogja. Blogbejegyzések jelennek meg a blogon a MicroCoinnal kapcsolatban, a blog támogatható MicroCoinnal és a hozzászólásokért MicroCoin-t kaphatunk

A www.vegeratamas.hu a MicroCoin közösség egyik tagjának és támogatójának a személyes blogja, ahol érdekes és haszos tartalmakat olvashatunk technológiával, tudománnyal, kriptovalutákkal és startup vállalkozásokkal kapcsolatban. A blog támogatható MicroCoinnal.

A Kreatív Forrás egy művészettel, kultúrával, színházzal foglalkozó oldal. Főszerkesztője Zágonyi Mónika, elismert, több díjjal rendelkező író, költő, nyelvész. Az oldal elfogad MicroCoin támogatást.

Kóconfitty Jofi óvó néni blogja egy óvodával és óvodán kívüli élettel foglalkozó színvonalas blog. Hasznos lehet minden óvó néninek, szülőnek, akik lelkiismeretesen nevelik a rájuk bízott kis kincseket. A blog elfogad MicroCoin támogatást.