Megjelenéseink a sajtóban

Büszkék vagyunk rá, hogy időnként hírértékű dolgok történnek velünk 🙂 Alább felsoroltuk az általunk ismert sajtómegjelenéseinket.


MicroCoin, az első magyar kriptovaluta

Ahogy már egy korábbi cikkben is olvashattátok, a Kriptoworld és a MicroCoin csapata szorosabb együttműködésre lépett. Ennek köszönhetően az oldalra felkerült az MCC donációs rendszere, Discord-meghívó, a fórumban pedig szintén integráltuk a jutalmazási rendszert. Ha azonban esetleg még nem ismeritek a MicroCoint, vagy már hallottatok róla, de keveset, most igyekszünk kielégíteni a kíváncsiságotokat, és elhoztuk nektek a nagy MicroCoin-ismertetőt.


Már tőzsdén kereskedhető az első magyar kriptovaluta, a MicroCoin

Listázták az első magyar nyílt forráskódú blokklánccal rendelkező kriptovalutát a MicroCoint (MCC). Az MCC/BTC coinpárt a FinexBox hong kongi kriptotőzsde vette fel, ahol jelenleg 1 Ft értékű bitcoinért (a publikálás időpontjában 81 szatosiért) lehetett megvásárolni. A MicroCoin egy nonprofit modellben működő magyar blokklánc projekt, fejlesztői az induláskor nem vontak be se ICO forrást, se kockatőkét, továbbá ahogy a bitcoin esetében is, bányászható.


Itt a magyar Bitcoin | Világgazdaság

Úgy tűnik, mégsem a Csíki Sörről ismert Lénárd András székely koronája lesz a térség első kriptovalutája, hanem a MicroCoin, amelyet egy magyar programozó fejlesztett az elmúlt hetekben. „A magyar kriptopénzt már most is lehet bányászni, a hivatalos rajt azonban január 2-án lesz” – mondja Németh Péter, a MicroCoin megalkotója.


Mikroforgalom

Július 6-án bevezették a bisq nevű kriptovaluta-tőzsdére az első magyar fejlesztésű MicroCoint; forgalma egyelőre nem jelentős, a jegyzése 77 dollárcent körül mozog. A szuperbiztonságosnak mondott, blockchain-rendszerű virtuális pénzt Németh Péter indította útjára tavaly decemberben. Az egyelőre nem profitcéllal dolgozó fejlesztőkhöz bárki csatlakozhat. Céljuk az új típusú pénz elterjesztése, a későbbiekben nemzetközi fizetési eszközzé szélesítése.


Több mint százan használják a magyar kriptovalutát

A MicroCoin az első magyar blokklánc alapú kriptovaluta, amelyet Németh Péter programozó indított el 2017 decemberében. A tulajdonos közlése szerint a MicroCoin mögött nem állnak befektetők, így indításának oka nem üzleti természetű volt. A MicroCoin a többi kriptovalutához képest számos előnnyel rendelkezik.


Egyre népszerűbb a magyar kriptovaluta

A 2018. január 2-án életre kelt az első tisztán magyar fejlesztésű kriptovaluta, a MicroCoin, amely gyors, biztonságos és egyszerű használatot ígér a felhasználóknak. A MicroCoin az első magyar blokklánc alapú kriptovaluta, amelyet Németh Péter programozó indított el 2017 decemberében. A tulajdonos közlése szerint a MicroCoin mögött nem állnak befektetők, így indításának oka nem üzleti természetű volt.


Bitcoin, Microcoin és kriptovaluta – érdekességek a világból

Számos előadást tartottak az év első néhány hetében, amely a Bitcoin, a blockchain, a kriptovaluta és az ICO rendszereit járta körül. A résztvevők között szép számmal akadtak befektetők és befektetni vágyók, informatikusok és fintechszereplők, de laikus érdeklődők is, akik csak szerettek volna több ismeretet és tudást szerezni a témában.


Interjú Németh Péterrel, a MicroCoin alkotójával | Kripto Akadémia

Sikerült elcsípnünk néhány kérdés erejéig Németh Péter fejlesztőt, aki az első valódi, blokklánccal bíró hazai kriptovaluta fejlesztője és gazdája. Szóba kerül a Microcoin, a későbbi tervek, egy palacsintázó, és szóba került egy röpke pillanatra a KriptoAkadémia titkos projektje is… – Miért csinál valaki kriptovalutát? Mi volt a motivációd?


FIXHD

RESTART EXTRA LIVE!


Tőzsdén jegyzik a magyar fejlesztésű MicroCoint

Az első tisztán magyar kriptovalutával immár kriptotőzsdén is kereskedhetünk. A nonprofit modell célja a nemzetközi elismertség. A MicroCoin az első magyar, saját blokklánc alapú kriptovaluta, amelyet Németh Péter indított útjára 2017 decemberében. Az alapító közlése szerint a MicroCoin mögött nem állnak befektetők, így indításának oka nem üzleti természetű volt, nonprofit működési modellben fejlesztik és menedzselik.


Már tőzsdén is kereskedhetünk az első magyar kriptovalutával | Kripto Akadémia

A MicroCoin az első magyar saját blokklánc alapú kriptovaluta, amelyet Németh Péter indított útjára 2017 decemberében. Az alapító közlése szerint a MicroCoin mögött nem állnak befektetők, így indításának oka nem üzleti természetű volt, a MicroCoin-t nonprofit működési modellben fejlesztik és menedzselik. Mivel egy nyílt forrású projekt, így bárki csatlakozhat a MicroCoin közösségéhez, befolyásolhatja annak működését és a jövőjét.


Tőzsdén is lehet kereskedni az első magyar kriptovalutával – Piac&Profit – A kkv-k oldala

A MicroCoin az első magyar saját blokklánc alapú kriptovaluta, amelyet Németh Péter indított útjára 2017 decemberében. Az alapító közlése szerint a MicroCoin mögött nem állnak befektetők, így indításának oka nem üzleti természetű volt, a MicroCoin-t nonprofit működési modellben fejlesztik és menedzselik. Mivel egy nyílt forrású projekt, így bárki csatlakozhat a MicroCoin közösségéhez, befolyásolhatja annak működését és a jövőjét.