A MicroCoin soha nem volt híres a fejlesztései kapcsán a nagy hírverésekről. Az elmúlt időben, bár új hírek nem nagyon jelentek meg a projekttel kapcsolatban, a fejlődés nem állt meg. Új dolgokat fejlesztettünk, leporoltuk a régieket és új kapcsolatokat is építettünk.

Új blokk explorer-t készítettünk

Elkészült az blokk explorer. Esztétikusabb, gyorsabb és okosabb lett, mint az előző verziója. A https://blockexplorer.microcoin.hu webcímen érhető el, ahol sok érdékes és látványos információt nézhetünk meg. Érdekesség, hogy, ha megnézzük a térképet és szerencsénk is van, akkor láthatjuk, hogy Magyarországon kívül több európai országban, sőt még az USA-ban is fut MicroCoin szerver, vagy kliens.

Újra tőzsdére kerültünk

A MicroCoin a közösség összefogásának köszönhetően újra tőzsdére került. A FineBox nevű tőzsdén kereskedhetünk a MicroCoinjainkkal. ahol a cikk írásának időpontjában 0.00000036 BTC körül mozog az árfolyam. Emellett több árfolyamfigyelő oldalra is sikerült bekerülnünk. A MicroCoin közössége igazán büszke lehet rá, hogy ilyen kiválóan együtt tudnak működni.

Jutalmazás Discordon

A Discord szerverünkön új vendéget köszönthettünk a RewardBot személyében. Ez egy speciális chatrobot amely jutalmakat oszt a felhasználóknak. MicroCoin-t kaphatunk tőle hozzászólásért, meghívásért és reakciókért.

Kriptoworld együttműködés

A jövőben a kriptoworld.hu hírportállal együttműködünk. Ennek kereteiben közösen továbbfejlesztettük a meglévő MicroCoin jutalmazási rendszert, ami a kriptoworld.hu-n is bevezetésre kerül. A kriptoworld.hu lesz a MicroCoin elsődleges médiapartnere és a kriptoworld.hu hírei a Discord szerverünkön egy külön csatornában publikálásra kerülnek. Továbbá igyekszünk támogatni és segíteni egymás munkáját, hogy a két projekt dinamikusan fejlődjön.

Új verzió

Alakulóban van a 2.0-ás walletünk. Aki szemfüles az néha láthat 2.0.0.0-.NET verziójú klienseket feltűnni a hálózaton. Jelenleg fejlesztési tesztelés alatt áll és még pár apróságot el kell rajtuk végeznünk mire élesbe tudnak állni.

Ha szeretnél első kézből és azonnal értesülni a hírekről, újdonságokról érdemes csatlakoznod a Discord szerverünkhöz. Várunk szeretettel.