Elérhető a “Megér egy MicroCoin-t” gomb

Mostantól a MicroCoin-t nagyon könnyen tudod használni weboldalakon és jutalmazni vele a kedvenc bloggereidet, vagy jutalmat gyűjteni az olvasóktól. Megalkottuk a Megér 1 MicroCoin-t gombot. Ezt bárki szabadon és könnyen használhatja, pár perc alatt integrálható egy weboldalba.

Ha tartalomgyártó vagy

Ha blogolsz, vagy van egy honlapod és azt akarod, hogy a felhasználók jutalmazhassanak, akkor nincs más dolgod csak beszúrni ezt az egy sort a tartalomba:

<iframe src='https://like.microcoin.hu/like.html#1-22' style='width:300px;height:30px;border:none'></iframe>

Az 1-22-t persze cseréld ki a saját számlaszámodra. Ha nincs még számlád igényelj egyet például itt. Ezzel meg is vagy, nincs más dolgod. Az oldalon meg fog jelenni egy Megér 1 MicroCoin-t gomb.

Ha olvasó vagy

Ha jutalmazni szeretnél, akkor pedig rá kell nyomnod a gombra. Ekkor két eset áll fenn:

1. Még soha nem használtad ezt a gombot. Ekkor (és persze utána még néha-néha) meg fog kérni, hogy lépj be.
Ha facebookkal lépsz be és volt Messenger Botos számlád akkor azt rendeli hozzád, ha nincs akkor kapsz egy új számlát. Ez a számla össze van kötve Messengerrel, szóval ott is tudod kezelni a bottal.

Ha felhasználónévvel és jelszóval regisztrálsz, akkor kapsz egy új számlát. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy jegyezd meg a belépési adatokat, mert nincs emlékeztető, ugyanis nem tárolunk semmi adatot visszafejthető formában, még az e-mail címet sem.
(A jövőben be lehet majd kötni a telefonos számlát is, akkor majd SMS kóddal lépsz be, de arra még nem volt időm)

2. A másik eshetőség, hogy már korábban használtad a rendszert, bejelentkeztél és van számlád. Ekkor a gombnyomás után nem kér már semmit, csak simám átutal 1 MCC-t a számládról szerző számlájára. Ha esetleg nincs a számládon elég MCC, akkor szól, hogy erre nincs elég coinod.

Összefoglalva: A Megér 1 MicroCoin-t gomb gyakorlatban a facebook like gomb MicroCoin megfelelője, csak itt nem egy Tetszik-et adsz a szerzőnek, hanem 1 MicroCoint küldesz neki.

Már csak egy kérdés maradt. Honnan szerezz MicroCoin-t a jutalmazáshoz? Kezdetnek tudsz kérni Discordon a robotunktól, vagy akár bányászhatsz is. 🙂

Ja, és kipróbálnád? Nézd meg Pethical blogján!