Beszélgess a MicroCoin tárcáddal Messengerben

A MicroCoin chat robotnak hála már lehetőség van Facebook Messengerben és Discordon is kezelni a MicroCoin számláinkat.

Ha szeretnéd kipróbálni, nincs más dolgod, mint megnyitni Messengerben a MicroCoin pénztárca robotot, vagy csatlakozni a Discord szerverünkhöz és ott írni neki.

Amikor az első alkalommal találkozol a robottal, el kell olvasnod és el kell fogadnod a felhasználási feltételeket. Ezután szabadon használhatod a robotot. Kezdetben a következő képernyővel fogsz találkozni:

Discordon nincs ilyen szép menünk, a Discord robotnak írni kell, de, ha benézel hozzánk, szívesen segítünk a használatában 🙂

Feltételek és adatkezelés

Ez nem egy üzleti szolgáltatás, hanem egy kísérleti, teszt projekt. Bármikor megszűnhet és bármikor előfordulhat rendszerhiba, vagy bármilyen anomália. Csak saját felelősségre használható. Semmilyen, a funkciók használatából keletkező kárért nem vállalunk felelősséget!

A rendszer nem tárol el személyes adatokat oly módon, hogy azok felismerhetőek legyenek, de a számlaszámhoz hozzá kell kapcsolni a felhasználót, ezért a felhasználó azonosítót visszafejthetetlen formában (hashelve) eltároljuk, így azt nem lehet megmondani, hogy egy számlához milyen felhasználó tartozik és azt sem, hogy milyen felhasználók vannak regisztrálva a rendszerben, de azt igen, hogy egy konkrét felhasználóhoz milyen számla tartozik.